Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen, in deze review bespreken wij het protocol voor vrouwen. Wij gaan het hebben over de oprichters van de Droog Trainen Academie, voor wie het protocol geschikt is, wat het precies inhoudt, onze ervaringen en nog veel meer..

Wij hebben dit programma gedurende 8 weken gevolgd en zijn erg blij met de resultaten. Maar hoe zijn wij bij dit programma gekomen? Begin dit jaar zijn we op vakantie geweest naar Curaçao. Ons werd verteld dat een tripje met de boot naar Klein-Curaçao dan niet kon ontbreken, dus zo gezegd, zo gedaan..

Normaal gesproken is het bijna altijd mooi weer op Curaçao, maar wij zijn zeik nat geregend op de weg daar naartoe. Heerlijk…

Eenmaal daar aangekomen kwamen wij in contact met de oprichters van dit programma. Wat leven we toch in een klein wereldje. Na dat gesprek waren we toch wel benieuwd en zijn we toen eens op onderzoek gegaan en hebben besloten om dit avontuur zelf ook aan te gaan.

Er zijn zo veel succes verhalen op hun website te vinden dat wij ook graag erachter wilden komen waarom dit zo goed werkt.

Nou, hartstikke leuk natuurlijk maar jullie zijn gekomen om alle ins en outs te weten te komen over dit programma. Dat gaan we hieronder allemaal bespreken. Heel veel leesplezier en mogelijk nieuwe gains gewenst. 😉

Zie hier de YouTube video over deze review.

Wil jij meteen al een kijkje nemen bij het Droog Trainen Protocol? Klik hier… Wil je de review zien van het Droog Trainen Protocol voor Mannen? Klik dan hier.

Wat is het Droog Trainen Protocol voor vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol (DTP) is een programma die binnen 8 tot 16 weken effectief je vetpercentage verlaagt voor een strakker, sterker en gespierder lichaam. Dit zonder het bekende jojo effect.

Het is geschreven om de zin en onzin van sporten en voeding te scheiden en een compleet pakket aan te leveren. Dit zodat jij direct aan de slag kan.

Wie zijn de oprichters van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen?

In 2013 zijn twee coaches begonnen met de Droog Trainen Academie: Henry en Rinus. Deze mannen hebben vele jaren ervaring in de sport en ongelofelijk veel kennis over sporten en voeding. Zij hebben vele opleidingen, seminars en trainingen gevolgd. Met al deze ervaring hebben zij het Droog Trainen Protocol geschreven.

Hierin ligt de focus op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Inmiddels hebben zij duizenden mensen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam.

Voor wie is het Droog Trainen Protocol geschikt?

Het protocol is geschikt voor alle vrouwen, ongeacht de leeftijd, die het doel hebben om:

 • Meer spierdefinitie te creëren
 • Het vetpercentage te verlagen
 • Een lichaam te hebben waar je trots op bent

Dus eigenlijk voor iedereen, want wie wil dit nou niet.. 😉

Wat is de inhoud van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen?

Het protocol bestaat uit:

 • E-book voeding van het DTP
 • E-book training van het DTP
 • 12 weken trainingsprotocol
 • Bodyweight protocol (voor als je je training liever thuis doet)
 • Macronutriënten calculator
 • E-book objectief progressie meten
 • Data progressie tabel
 • Een ondersteunende Facebook Community

Het E-book voeding

Droog Trainen Protocol voor vrouwen

De afbeelding aan de rechterkant laat zien wat jij te zien krijgt als je het Droog Trainen Protocol gekocht hebt.

Het E-book voeding geeft jou in 8 hoofdstukken de benodigde informatie voor het starten met het aanpassen van je voeding. Het neemt je mee met de recentste kennis over voeding, je mindset, consistentie en je einddoel.

Het verteld je over de fundamenten van voeding, de kracht hiervan, energiebalans, calorieën tracken en hoe jij eventueel een voedingsschema kan samenstellen.

Dit complete E-book geeft jou alle informatie die jij nodig hebt om succesvol droog te trainen.

Het E-book training

Het E-book training staat vol met informatie over hoe jij jouw training kunt optimaliseren om vet te verliezen, met behoud van spiermassa of zelfs om spiermassa op te bouwen terwijl je vet verbrandt.

Dit E-book van 35 pagina’s vertelt jou wat de kracht is van krachtsport, wat je moet weten voordat je begint met training, informatie over cardio en hoe jij hiermee aan de slag kunt!

12 weken trainingsprotocol

Het 12 weken trainingsprotocol is opgebouwd uit 3 verschillende fases met een combinatie van kracht en cardiotraining. Zij stellen een schema beschikbaar voor 3, 4 en 5 trainingsdagen, afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid.

Het trainingsprotocol is ook makkelijk uit te printen en is gebaseerd op het principe van progressive overload. Dit betekent dat je iedere week de training iets zwaarder maakt zodat we ook daadwerkelijk resultaten gaan boeken en geen tijd verdoet in de gym. Effectiviteit is waar het om draait!

Bodyweight protocol

Verder is er een bodyweight protocol waardoor je zelfs thuis aan de slag kunt en je progressie kan blijven voortzetten. We kennen allemaal wel de situatie dat we even wat minder tijd hebben om te sporten. Vanwege onverwachtse dingen die tussendoor komen of werk wat toch even wat meer tijd in beslag neemt dan verwacht.

Juist dan is dit thuis protocol heel waardevol. Je bespaart de reistijd en kan thuis alsnog je training uitvoeren.

Macronutriënten calculator

Bij afvallen of vet verliezen kunnen die verdraaide calorieën natuurlijk niet ontbreken. Afvallen is namelijk een hele simpele rekensom; eet je minder calorieën dan je verbrandt, dan val je af.

Met behulp van de macronutriënten calculator kan je precies berekenen hoeveel calorieën en macronutriënten jij moet eten. In het E-book voeding leer je exact hoe deze berekeningen in elkaar zitten en wat hier zo belangrijk aan is.

Binnen enkele seconden heb jij je calorieën en macronutriënten berekend!

E-book Objectief Progressie Meten

In dit E-book word je aan de hand meegenomen hoe jij het beste jouw progressie kan meten, want… meten is weten! Te vaak staren we ons blind naar die weegschaal terwijl er misschien ongemerkt wel veranderingen plaatsvinden. Daarnaast bouw je spiermassa op en spieren wegen meer dan vet.

Daarom wordt er in dit e-book ook aandacht gegeven aan andere technieken om je progressie te meten. Dit wordt onder andere gedaan met behulp van progressie foto’s en omtrek metingen. We kunnen namelijk niet afgevallen zijn, maar wel een centimeter van onze buikomvang kwijt zijn.

Verder zie je jezelf natuurlijk dagelijks in de spiegel en dat maakt het lastig om fysieke resultaten op te merken. Juist daarom maak je wekelijks een foto van jezelf zodat je even een reminder hebt dat je wel degelijk op de goede weg zit. Alles samenvattend wil je dus de combinatie van de drie manieren gebruiken om te meten of alles wat je doet ook leidt tot jouw gestelde doelen.

Data Progressie Tabel

Hierin kan je jouw opgedane kennis vanuit het E-book Objectief Progressie Meten kwijt. Daarnaast kan je in dit document alle parameters voor je progressie bijhouden. Alle metingen heb je dus gemakkelijk in één overzichtelijke tabel zodat jij in een oogopslag kan zien of je op de juiste weg zit.

Facebook community

Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Bij aankoop van het DTP krijg je gratis toegang tot de Facebook groep. In deze community zitten mannen en vrouwen die ook bezig zijn met het DTP. Jij kan hierin je vragen stellen, waarop jij antwoord kan krijgen van medeleden of de coaches.

In deze facebook groep zitten op dit moment meer dan 6000 leden!

Wat deze groep ook zo waardevol maakt is de support die je hier ontvangt. Iedereen hier heeft dezelfde soort doelen. Zoals Johan Cruijff ooit zei: ‘Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles.’

Mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Ik heb het Droog Trainen Protocol voor vrouwen zelf ook gekocht en 8 weken lang uitgeprobeerd.

Mijn eerste indruk van het protocol was: erg veel leeswerk. Wanneer ik begon te lezen merkte ik dat je er makkelijk doorheen komt. Het is duidelijk geschreven en na al dat leeswerk weet je ook wat je te wachten staan.

Ik heb veel aan al die informatie gehad. Zo werden er een aantal voeding en sport mythes ontkracht, waarvan ik altijd dacht dat die waar waren.

Het programma zelf vond ik goed vol te houden. Dit omdat je nog steeds de dingen mag eten die je lekker vindt, zolang ze maar in je calorieën passen.

De progressie tabel help je motivatie behouden, omdat je echt ziet dat je progressie maakt.

In 8 weken tijd ben ik 6 kg afgevallen en heb ik veel meer spiermassa/ betere spierdefinitie gekregen! Ik ben heel tevreden met het programma en je krijgt absoluut waar voor je geld! Ik kan het aan iedereen aanraden!

Voor en nadelen van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Uiteraard heeft elk programma zo zijn voor en nadelen. Hieronder hebben wij opgeschreven welke voor- en nadelen wij ervaren hebben.

✅ Compleet pakket

Goede prijs-kwaliteit verhouding

✅ Duidelijk stappenplan

✅ Een dieet volgen wat niet voelt als een dieet. Dit maakt het goed vol te houden

✅ Veel progressie

✅ Fijne facebook community waarin je wordt gemotiveerd en vragen kunt stellen

✅ Ook vanuit thuis uit te voeren

✅ Het protocol is niet voor maar 12 weken. Je kan deze informatie voor de rest van je leven gebruiken. Je hebt voor de rest van je leven toegang tot de documenten

✅ Niet goed, geld terug garantie van 90 dagen

❌ Veel leeswerk

❌ Vergt zelfstandigheid

Conclusie Droog Trainen Protocol voor vrouwen

De kracht van dit programma ligt naar onze mening echt in het feit dat je opgeleid wordt om na het programma op eigen benen te kunnen staan. Normaal gesproken neem je dure personal trainers in de arm of bestel je voedingsschema’s online van een of andere voedingsgoeroe. Helemaal prima natuurlijk, maar dit zorgt ervoor dat je eigenlijk continu geld blijft uitgeven en nooit echt zelf de kennis en ervaring krijgt die nodig zijn om zelfstandig verder te kunnen gaan.

Voedingsschema’s kunnen heel goed werken, maar we weten ook dat het leven zich niet laat plannen. Hoe fijn is het dan dat jij zelf de kennis hebt om dan nog steeds bewuste keuzes te kunnen maken. Lekker een keertje uit eten of borrelen met vrienden kan jij dankzij de handvatten die je krijgt aangeleerd gewoon zelf toepassen en alsnog vet verliezen.

Dat is juist waar het altijd op stukloopt bij standaard diëten. We houden het niet vol, terwijl het daar juist om draait. Het volhouden gaat alleen lukken wanneer je tijdens het proces nog steeds kan genieten van de lekkere dingen.

Ik heb sport nu al 10 jaar op hoog niveau en heb in die tijd nog niet eerder een programma gezien wat zo compleet is en bovenal ervoor zorgt dat je na afloop van het programma zelfstandig verder kan.

Daarnaast wordt ook uitgelegd waarom je iets doet en zal je niet klakkeloos dingen hoeven te volgen.

Het volledige programma kost slechts €67. Dit is een eenmalige kortingsactie en geeft je de rest van je leven toegang tot alle schema’s en e-books. Zonder korting ben je bijna €300 kwijt.

Zoals ik eerder al aangaf hebben we misschien wel eens een uurtje getraind met een personal trainer of gaan we zonder erbij na te denken uit eten. Ook dan geven we met gemak €50 – €60 uit of nog meer. Een studie van €1000 doen we niet, maar de nieuwste iPhone moeten we meteen hebben. Hiermee wil ik alleen aangeven dat soms onze prioriteiten ergens anders liggen. En daarnaast is eenmalig €67 betalen voor iets waar je blijvend plezier van hebt niets toch?

Wat je naast de schema’s nog meer krijgt zijn onder andere tips over mindset. We vinden het misschien een beetje zweverig, maar ik gaf al eerder aan dat consistentie een van de belangrijkste redenen is waarom we geen progressie boeken.

Op de een of andere manier lukt het ons niet om het gedurende een langere periode vol te houden. In de e-books krijg je daarom ook tips over hoe je om moet gaan met valkuilen, stress, tegenslagen, wat is goed en wat niet en nog veel meer!

Ben jij er klaar voor om een programma te gaan volgen die wel werkt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *